close

Chloé

Chloe

Forud for Chloé's lancering, lavede luksusmodehusene kun Haute Couture-tøj. Det var fint for de få, som havde råd til det. Chloés stifter, Gaby Aghion, der afviste de stive formaliteter fra 1950'ernes mode (og mærkede en mulighed i markedet), bestemte sig for at lave en linje med høj kvalitet, blødt, kropsbevidst tøj af fine stoffer, hvilket hun kaldte 'luxury prêt-à-porter' og dermed var Prêt-à-Portermarkedet som vi kender det i dag, født.

Der har været mange berømte designere ansat i modehuset, bla. Christiana Bailly, Michèle Rosier, Maxime de la Falaise & Karl Lagerfeld.

Modehuset har idag et bredt udvalg af spændende dufte. Cholés vision er ikke at indkapsle den enkelte kvinde, men nærmere at appellere til kvindens mange forskellige personligheder og sider. Chloé parfumer kan derfor blive set, som en hyldest til kvindeligheden og dens forskelighed. Parfumerne bærer præg af en blomsterduft, en friskhed, som kan være stærk vanedannende. En anden ting der kendetegner parfumerne, er den smukke emballage. Farverne på emballagerne er holdt i feminine lyse farver.

 

 

VIP kundeklub

Bliv medlem af Beauty Team's kundeklub:

Du får bl.a. flg. fordele:

  • Få ekklusiv tilbud kun for klubmedlemmer
  • Vær den første til at modtage gode tilbud på mail
  • Modtag invitationer til kundeaftener m.m.

gratis gaveindpakning | fragt 3900 kr. | fri fragt ved køb over 40000 kr.

GÅ TIL TOPPEN Til toppen