close

Narciso Rodriguez

narciso

Narciso Rodriguez er født i 1961 i New Jersey. Han har studeret design og blev i 1981 færdig på School of Design i New York. I en del år arbejdede han som assistent for Donna Karen, og blev senere assistent for Calvin Klein. Efter nogle lærerige år valgte Narsico Rodriguez at skabe sit eget modehus og lancerede i 1997 sin første ready- to-wear kollektion i Milano. Hans tidløse og unikke stil har tre inspirationskilder; amerikansk minimalisme, europæisk luksus og latinamerikansk sensualitet.

Narciso Rodriguez henter sin inspiration hos kvinder og skaber kreationer, der hylder kvinder og deres skønhed. Han vil fremhæve kvindens krop, sensualitet samt femininitet, hvilket også kommer til udtryk i hans dufte.

Hans første duft "For Her" er sensuel og elegant. Flakon og emballage består af kontrasten mellem sort og lyserød, der skal symbolisere de kvindelige modsætninger samt det indre og ydre. Omdrejningspunktet for duften er Musk, der skaber en dæmpet, elegant og sexet duft.

Essence blev lanceret i 2009, og er Narciso Rodriguez' anden duft til kvinder. Essence har en mere blomstret og pudret aroma, og er en duft, der er sensuel som en solstråle og ren som en sky.

 

 

VIP kundeklub

Bliv medlem af Beauty Team's kundeklub:

Du får bl.a. flg. fordele:

  • Få ekklusiv tilbud kun for klubmedlemmer
  • Vær den første til at modtage gode tilbud på mail
  • Modtag invitationer til kundeaftener m.m.

gratis gaveindpakning | fragt 3900 kr. | fri fragt ved køb over 40000 kr.

GÅ TIL TOPPEN Til toppen