Nyheder

 

o.10472.21

CHLOÉ NOMADE

Chloé lancerer Nomade, en ny duft til kvinder. Nomaden vil blive fronted af skuespillerinden Ariane Labed.

Den blomstrede chypres duft blev udviklet af parfumeur Quentin Bisch. Noterne omfatter egetræsmos, Mirabelle og Freesier.

Brandets CEO sammenligner Nomade med 2008 Chloé Eau de Parfum som følger:

Med den første duft handler det om renhed, naturlighed hos Chloé-pigen. Denne ene handler mere om [hendes] dristige og eventyrlige side. [...] Det handler om at krydse den næste grænse, der altid skubber grænserne for, hvem du er.

 

Elie Saab Le Parfum in White new 2018 perfume 1024x5541

ELIE SAAB - IN WHITE

Fejr hvert glædeligt øjeblik med Elie Saab Le Parfum In White. En sofistikeret floral chypres duft, der skaber et varigt indtryk.

En hyldest til hvid som en talisman af romantik, Le Parfum In White, trækker sin inspiration fra Elie Saabs brude, klare til at bære  Couture samlinger for at lave en historie om moderne kærlighed med en sartorial twist. Duften følger en kvindes følelsesmæssige rejse fra sin brudekjole til alle de mindeværdige øjeblikke, hun oplever mens hun den bærer hvidt.

Den vanedannende symfoni af Le Parfum In White er dannet omkring et signaturhjerte af blødt oransjeblomst. Vibrationer af glædelig cassis blander sig med hvid jasmin og hvid musk for at skabe vision af romantik.

 wearemad zarkoparfume cloud collection shop1

 

 e0418 versace banner1

VERSACE POUR FEMME - DYLAN BLUE

Versace er et af de mest kendte og glamourøse luksusbrands i modeverdenen – Deres DNA er unikt og umiskendeligt. Hver duft Versace kreerer, er inspireret af Versaces forkærlighed for tradition og provokation og passionen for det vovede.

Versace Dylan Blue Pour Femme er en hyldest til kvindeligheden. Det er en stærk, sensuel og raffineret duft – skabt til kvinden, der er bevidst om sin sensuelle og mentale styrke.

 

 

marc jacobs daisy dream1

MARC JACOBS - SOMMERDUFTE

En opløftende buket blomster - og frugtagtige noter åbner Daisy Twinkle med et saftigt brus af vilde bær blandet med et strejf af violette blade. En lys og cremet hvid skovbund skaber en varm og sensuel duft.

 

o.646021

FLOWERBYKENZO - LE CUSHION

tRAVEL SIZE i en helt ny form. Den friske gel-tekstur er ikke mindre parfumeret end en klassisk spray, nu er Kenzo Flower en af ​​de få dufte, der virkelig forbliver en hel dag på huden. Parfume er en hyldest til valmue, en blomst der opstår både på landet og i midten af ​​byen, og det er sjovt nok selv lugtløst. Duften holder hele dagen og er nem at duppe på med den medfølgende "pude".

Kenzo er tænkt som en duft i blomsten og giver en sensuel pudret duft på noter af bulgarsk rose, violet, vanilje og hvid moskus.

 

 

Dior Sauvage Eau de Parfum 1024x5541

DIOR - SAUVAGE EAU DE PARFUM

Som navnet antyder, er DIORs Sauvage en vild duft af frihed. Den fejrer en robust slags maskulinitet, der føles mest behagelig i naturen. Men det er også en duft med store kontraster, der præsenterer denne udendørs følelse i en komposition, alsidig og velduftende nok til at kunne bæres til enhver lejlighed.

 

o.578051

PRADA - L'HOMME L'EAU

Med genopfunden identitet udforsker L'Homme Prada L'Eau væskebalancen mellem polære definitioner. Begrebet friskhed får nye betydninger, spændinger mellem styrke og subtilitet, luftighed og dybde afsløres gennem skabelsen af ​​en helt ny signatur. Amber og iris smelter sammen med rød ingefær og neroli.

 

hr1

HELENA RUBINSTEIN - POWERCELL NIGHT RESCUE

Powercell genopretter hudens naturlige glød,den drives af Aquakeep® og glycerin. Den fugtgivende formel giver øjeblikkeligt fylde og styrke din hud. 100 % naturlig beskyttelse til din hud.

 

Fluxe fragrance 0511

MARC JACOBS - DAISY LOVE

Fra de sprøde grønne blomsterenge til de urbane haver ved solnedgang. Daisy tryllebinder byens gader. Hun skaber sin egen smukke og overraskende verden og inviterer Daisy pigen ind i sit magiske univers. Den nye Daisy Love udtrykker en ubekymret og naturlig stemning matchet med søde sager og præsenterer et nyt duft univers: sprudlende gourmand.
Top noter: Multebær Hjerte noter: Daisy Blade, Crème Chantilly Base noter: Hvidt Træ & Musk

Clarins Extra Firming Jour Nuit1

CLARINS - EXTRA FIRMING JOUR BI-FACIL VISAGE

Extra-Firming-serien har et rigt indhold af højtydende anti-ageing-ingredienser og hjælper til at bibeholde fasthed, smidighed og en strålende hud for kvinder i 40-års alderen. Extra-Firming Jour SPF 15 - All skin types (egnet til alle hudtyper), er den ideelle dagcreme med en øjeblikkeligt udjævnende effekt, der fremmer en synligt fastere hud. Dag efter dag får huden et mere ungdommeligt udseende, rynkerne minimeres synligt, ansigtsovalen virker mere forfinet og ansigtstrækkene virker yngre.

GucciBloomADF banner 854x472 Lively 759x4421

GUCCI - BLOOM ACQUA DI FIORI

Gucci Bloom indfanger tidsånden hos de unge, moderne og alsidige Gucci kvinder.

Topnoterne er grønne og friske, med grønne Galbanum og Cassis.
Hjertenoter er ligesom Gucci Bloom med Jasmin, Rangoon Creeper og Tuberose, samt en sensuel base af musk og sandeltræ, som udtrykker varme og dybde.

 

 

gratis gaveindpakning | fragt 3900 kr. | fri fragt ved køb over 40000 kr.

GÅ TIL TOPPEN Til toppen