close

Ole Henriksen

OleH

Enhver god hudplejerutine begynder med et renset, tonet og fugtet ansigt

"Min filosofi om god hudpleje er at gøre det enkelt og være vedholdende. Et basalt og fokuseret produktvalg der fortsætter med at give gode synlige resultater er nemt at få indarbejdet som rutine"

"Hud handler om struktur – som et smukt stykke stof – og for mig er et smukt ansigt et ansigt, som man kan se har levet" udtaler Ole Henriksen, som altid stræber efter at tilføre naturens mest virkningsfulde ekstrakter, når han udvikler nye produkter. Ekstrakterne udvælges for deres hudfornyende egenskaber, og ved at anvende dybdevirkende og lægende botaniske blandinger på den rigtige måde vil huden blive fornyet og sund.

Ole Henriksen var i sine teenageår en eventyrlysten sjæl, der drømte om spændende rejser. Derfor drog han tidligt til Indonesien, men oplevede her at få voldsomme udbrud af acne. Heldigvis kunne hans veninde Lagita, der var hudekspert, gøre det klart for Ole, at han måtte tage sin huds tilstand alvorligt, og ved at behandle hans hud med urter og andre naturlige blandinger kombineret med en sund kost, fik Ole efter et par måneder en smuk hud igen. Sådan startede Oles passion for hudpleje, og 3 årtier senere er han stadig varm tilhænger af at bruge naturens helende kræfter i hudpleje.

I 1975 gjorde Ole sin entre i hudplejeverden i L.A. Han vandt hurtigt et godt ry blandt Hollywoods elite på grund af sine bemærkelsesværdigt effektive hudplejebehandlinger, og i dag tæller hans kundekreds mange berømtheder, der har deres gang på Ole Henriksens spa på Sunset Bldv i West Hollywood.

I 1999 lancerede Ole sine hudplejeprodukter til brug i hjemmet til priser, der er rimelige, så alle kan få mulighed for at forkæle sig selv med de effektive produkter, der i årevis er blevet brugt af Hollywoods elite.

 

 

VIP kundeklub

Bliv medlem af Beauty Team's kundeklub:

Du får bl.a. flg. fordele:

  • Få ekklusiv tilbud kun for klubmedlemmer
  • Vær den første til at modtage gode tilbud på mail
  • Modtag invitationer til kundeaftener m.m.

gratis gaveindpakning | fragt 3900 kr. | fri fragt ved køb over 40000 kr.

GÅ TIL TOPPEN Til toppen