close

Paco Rabanne

pacorabanne

Paco Rabanne grundlagde sit mærke i 1966 med en kollektion bestående af tolv eksperimenterende og ubrugelig kjoler bestående af forskellige metaller. Han blev hurtigt kendt i den franske modeverden som en meget nytænkende designer, der brugte ukonventionelle materialer som metal, papir og plastik i flamboyante og vovede designs.

Paco Rabannes dufte udtrykker samme nysgerrighed og en vilje til at give sig i kast med det nyeste nye lige som hans designs. Samtidig sikrer han sig, at det er dufte, der holder til tidernes skifte.

I 2008 lancerede Paco Rabanne duften 1 Million. Duften begynder muntert med en række strålende og sprudlende noter. Friskheden fra grapefrugt, mynte og blodmandarin i topnoten inviterer dig til at lade dig charmere. Derefter kommer den sjældne intensitet fra hjertenoten komponeret af Rose Absolute, kanel og krydrede noter. Endelig oplever vi den ultimative fløjlsbløde harmoni af læder, hvide træsorter, ekstrakter af amber og indonesisk patchouli.

Flakonen er formet som en guldbarre for som Paco Rabanne siger:"Guld er symbolet på kraft, kongelighed og noget inderlig virilt".

Siden blev Lady Million lanceret som den kvindelige pendant til 1 Million. Duften er dristig, glamourøs og ultra-feminin. Duften taler til den frygtløse, livlige og helt igennem uimodståelige kvinde. Lady Million består blandet andet af appelsin, hindbær, mynte og jasmin.

Sidste skud på stammen er den maskuline herreduft Invictus lanceret i 2013.

 

 

VIP kundeklub

Bliv medlem af Beauty Team's kundeklub:

Du får bl.a. flg. fordele:

  • Få ekklusiv tilbud kun for klubmedlemmer
  • Vær den første til at modtage gode tilbud på mail
  • Modtag invitationer til kundeaftener m.m.

gratis gaveindpakning | fragt 3900 kr. | fri fragt ved køb over 40000 kr.

GÅ TIL TOPPEN Til toppen