Roberto Cavalli

roberto cavalli

Roberto Cavalli er født i 1940,  italiensk modedesigner som er kendt for sine dyreprint. Cavalli studerede kunst med vægt på tekstiltryk, en færdighed, der vil vise sig værdifulde i hans fremtidige mode karriere.

Cavalli mødte sin muse og kommende hustru, Eva Düringer, i 1980. Denne smukke fotomodel og runner-up, i Miss Universe festspil, hvor Cavalli fungerede som dommer, var næsten 20 år yngre end Cavalli, men de blev et par og har været partnere i kærlighed, forældreskab og erhvervslivet lige siden.

I 1994 opfandt han en teknik til sandblæsning af denim, som grundlagde denne mode. I dag er mærket solgt i mere end 50 lande verden over, og navnet Cavalli er synonymt med en glamourøs italiensk livsstil. Cavalli mærket tilbyder herretøj, undertøj, tilbehør, vodka og parfume.

Den første duft, Roberto Cavalli for Kvinder, lanceredes i 2002. Dyreprintet, som han er kendt for pryder mange flasker og kasser. Masser af Cavalli modetøj har også en slange motiv, og slangen pryder hans dufte Serpentine, Serpentine Silver, Oro og jubilæum.

Roberto Cavalli har kreeret 21 parfumer. Den tidligste udgave blev oprettet i 2002 og den nyeste er fra 2014. Roberto Cavallis duftstoffer bliver udviklet i samarbejde med parfumer Olivier POLGE. Valentino.

 

 

VIP kundeklub

Bliv medlem af Beauty Team's kundeklub:

Du får bl.a. flg. fordele:

  • Få ekklusiv tilbud kun for klubmedlemmer
  • Vær den første til at modtage gode tilbud på mail
  • Modtag invitationer til kundeaftener m.m.

gratis gaveindpakning | fragt 3900 kr. | fri fragt ved køb over 40000 kr.

GÅ TIL TOPPEN Til toppen