close

Thierry Mugler

thierrymugler

Thierry Mugler lancerede sin første kollektion i 1973, og hans mode har altid været karakteriseret som værende meget feminin, elegant og designet til power-kvinden med fokus på den feminine krop.

Han lavede musikvideoen til George Michael's sang "Too Funky", hvor modellerne bærer Thierry Mugler kreationer. I 2009 designede Thierry Mugler 58 outfits til Beyonce's verdensturné.

I 2011 blev Nicola Formichetti ansat som ny chefdesigner. Han var Lady Gaga's stylist, og han har været med til at gøre Lady Gaga til en superstjerne med hendes vilde og til tider skøre trends. Stjerner har altid spillet en vigtig rolle i Thierry Mugler's liv og findes i mange af hans kreationer, både fashion og parfume.

Thierry Mugler parfumer er ekstraordinære og udløser følelser. Det er dufte med unikke og ekstraordinære personligheder. Den første parfume var Angel, som blev lanceret i 1992 og er stjerneformet. Duften var inspireret af Thierry Mugler's drøm om "at skabe en duft, som derman aldrig havde duftet, set eller forestillet sig..." Duften var den første gourmand parfume og indeholder bl.a. chokolade, vanilje og karamel.

Nogle af Thierry Mugler's flakoner er genopfyldelige, hvilket er godt for miljøet.

 

 

VIP kundeklub

Bliv medlem af Beauty Team's kundeklub:

Du får bl.a. flg. fordele:

  • Få ekklusiv tilbud kun for klubmedlemmer
  • Vær den første til at modtage gode tilbud på mail
  • Modtag invitationer til kundeaftener m.m.

gratis gaveindpakning | fragt 3900 kr. | fri fragt ved køb over 40000 kr.

GÅ TIL TOPPEN Til toppen