Tips og Trends

 

tipsogtiks

 

Det behøver slet ikke være så tidskrævende eller svært, som man måske skulle tro, at få hverdagsmakeuppen til at tage sig naturligt og fejlfri ud. Her får du de bedste tips til, hvordan du får huden til at stråle, skjuler små urenheder og sætter fokus på et par flotte, tætte bryn - også selvom du måske ikke lige er udstyrret med et par fra naturens hånd.

Det vigtigste, ifølge makeupartist for Lancôme, Henrik Steen, er at makeuppen ser naturlig ud. Det skal ikke se ud som om, du har noget på. For at opnå den effekt skal du blandt andet arbejde med ansigtets konturer ved hjælp af en highlighter.

1. Foundation – få meget ud af lidt
Start med at bruge en serum, som får huden til at stråle og giver fugt, som gør det lettere at lægge din foundation.

Brug en pensel til at lægge en let foundation på strategiske steder; i panden, over og under munden, lidt på læberne og over og under øjnene. Tryk den let på.

2. Higlighter – ikke bare under øjnene
Efter serum og foundation, står concealer/highlighteren for tur.

Brug den til at give ansigtet kontur. Læg den i streger på næseryggen, hagen, over brynene, på kindbenene og nederst på kæben, og brug herefter en passende pensel til at tone den ud.

Slut med et strejf under yderste del af brynene og ton ud.

3. Læber – naturlige fremfor farve
Læberne skal holdes neutrale, men blot have en opfriskning. Det sker med en lipgloss med enten rosa eller gyldne toner i en sart farve.

4. Blush – gå efter to nuancer
Brug en solpudder og en rouge til at fremhæve kindbenen med. Med en børste "stamper" du blushen på oppe fra og ned langs kindbenet. Ønsker du en tydeligere effekt, kan du bruge solpudderen i hulningen på kinden og blush oven på selve kindbenet. Det giver en sund glød og smukke kindben.
Brug herefter solpudder langs hårgrænsen for at give glød til hele ansigtet.

5. Bryn – giv dem et løft
Selvom der er tale om en hverdagsmakeup er det også fint, at gøre lidt ud af brynene, så de bliver lækre at se på og samtidig giver et løft til dit ansigt. Det opnår du ved at forsøge dig med at løfte dit bryn med fingeren først for at se, hvor du vil få den bedste effekt af at løfte. Herefter lægger du farve med en brynblyant og understreger den ønskede form.

Undgå at bruge for meget farve, og ikke mindst at tegne brynet for "tungt" inde mod øjenkrogen. Det får dig blot til at se mere træt ud.

En hverdagsmakeup skal være naturlig, så grundregel er, at du skal holde dig indenfor dit ansigts rammer.

6. Mascara – få mest ud af den
Når du lægger mascara, kan du også i et naturligt look få meget ud af den. Hold dig ikke tilbage, og husk at bruge en zigzag-bevægelse til at få mascaraen lagt i et pænt lag. Gerne flere lag – undgå dog nederste vippekant.

Henrik Steen

Anerkendt makeupartist, har arbejdet i dansk og internatonal film- og modebranche i mere end 10 år. Han har også vært nomineret til en Robert for Best Makeup flere gange. I 2007 underskrev han en eksklusiv aftale med Lancôme i Paris, og har siden vært makeupartist for Lancôme i Skandinavien.

VIP kundeklub

Bliv medlem af Beauty Team's kundeklub:

Du får bl.a. flg. fordele:

  • Få ekklusiv tilbud kun for klubmedlemmer
  • Vær den første til at modtage gode tilbud på mail
  • Modtag invitationer til kundeaftener m.m.

gratis gaveindpakning | fragt 3900 kr. | fri fragt ved køb over 40000 kr.

GÅ TIL TOPPEN Til toppen