close

Victor & Rolf

viktorogrolf

Victor & Rolf er et Amsterdam-baseret modehus. Virksomheden blev grundlagt i 1993 af designerne Viktor Horsting (født 1969, Geldrop) og Rolf Snoeren (født 1969, Dongen).

De to indgik samarbejde for at vende modeverden på hovedet, bogstaveligt talt, efter at være blevet opdaget ved en modekonkurrence i Hyeres, Frankrig i 1993. De er bedst kendt for deres surrealistiske og fantastiske designs.

Ud over deres egne linjer, har Viktor & Rolf samarbejdet med en række andre kendte mærker, herunder Samsonite (2009), med hvem de producerede en bagage linje, Shu Uemura (2008) med en række couture falske øjenvipper, Piper Heidsieck (2007) med den ikoniske på hovedet flaske, og i 2006, med linjen for high street kæden H & M, hvilket i høj grad udvidet deres appel til den brede offentlighed.

Viktor & Rolfs første duft "Flowerbomb" blev udgivet i samarbejde med L'Oreal i 2005 Flowerbomb var L'Oréals første samarbejde med en mode designer i sytten år, siden samarbejdet med Giorgio Armani.

Selv om de ikke havde noget kreativt input til sammensætningen af selve duften, opfandt Viktor & Rolf navnet, og fik kreativ frihed til at designe den granatformede flaske og printningen af gavepapiret til emballagen. Adskillige variationer af duft og emballage er blevet lanceret sidenhen.

 

 

VIP kundeklub

Bliv medlem af Beauty Team's kundeklub:

Du får bl.a. flg. fordele:

  • Få ekklusiv tilbud kun for klubmedlemmer
  • Vær den første til at modtage gode tilbud på mail
  • Modtag invitationer til kundeaftener m.m.

gratis gaveindpakning | fragt 3900 kr. | fri fragt ved køb over 40000 kr.

GÅ TIL TOPPEN Til toppen